2013-02-13 00:33:00• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Oroszlán - Jókedvű napra számíthat

Napi horoszkóp február 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A magánéleti problémái komolyabbak, és számosabbak, mint gondolta volna. Eddig mindig vagy elhessegette a gondokat, vagy ellenkezőleg, a bolhából is elefántot csinált. A megoldás valahol középen lenne. Elsődleges, hogy jól értékelje!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Váratlan telefonhívás kavarhatja fel régen kihűltnek hitt érzelmeit. Talán egy régi szerelem, vagy barát, netán rokon emlékezteti önt az elmúlt időkre, amikor még fiatalabb volt. Az idő pedig mindent megszépít. Még a régi ellenségeket is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Melankolikus, tűnődő napja lehet ma. Talán elgondolkozhat sorsproblémákon, a múlt eseményein, az elmúláson. A merengésből azonban egy váratlan probléma kibillentheti. Örüljön a bajnak is a változás új, jó fordulatot hozhat!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Régen nem tapasztalt erőt érezhet magában. Ez pedig vonzóvá és üdévé teszi, még akkor is, ha netán jócskán túl van már élete delén. Szerelmes napra, randevúra szólítják fel a csillagok. Nem holnap, nem holnapután, még ma! Ne maradjon otthon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Jókedvű napra számíthat: miért is ne osztaná meg az élményt másokkal is. Mutassa meg barátainak, kollégáinak kedvenc zenéjét, hívja őket moziba, színházba, szórakozni. Egy kis kikapcsolódás mindenkinek jó, legyen ön a társaság lelke

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Nyűgösnek és fáradtnak érezheti magát már kora reggel. Lehet, hogy ez egy kezdődő betegség első tünete az, amit kóros lustaságnak vélne. Még megelőzheti a bajt, ha melegebben öltözik, és erősíti az immunrendszerét. Forró tea, fürdő…

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma szokatlanul ábrándozó, álmodozó hangulatba merülhet. Ez csupán abban akadályozza meg, hogy a munkáját rendesen végezze. Ha a főnökei épp nem látják, akkor jó. De ha igen, akkor inkább jelentsen beteget, vagy vegyen ki szabadságot!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma végre lépnie kell egy olyan kényes ügyben, amit eddig sikerült halogató technikájával megúsznia. Nem várhatja el, hogy a sült galamb magától a szájába repüljön. Csak az első lépés nehéz, utána könnyebben fog menni, mint gondolná.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A mai nap a pozitív csalódásoké lehet. Olyan emberekről kaphat jó híreket, akiket eddig semmire sem tartott, semmire sem becsült. Most egyszerre világossá válhat, mekkora tévedésben is volt. Ossza meg velük is az örömét!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nyomasztólan hatnak önre az elintézetlen ügyek. Van, amit maga is meg tud oldani, de van, amihez elengedhetetlen a segítség. Gondolkozzon el: van valaki a baráti körében, akire támaszkodhat, és aki már fel is ajánlkozott önnek. Hívja fel!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Eddig talán kicsit nehéznek érezte sorsát: most lassanként megkönnyebbülhet, a terhek lassan legurulnak a válláról. Talán egy kicsit éreztetnie is kellene magával. Menjen el ma este egy kis kikapcsolódásra a társával. Szigorúan kettesben!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Mostanában úgy érezheti, hogy magára maradt egy fontos kérdésben a munkahelyén. Pedig lenne, aki önnel ért egyet. Keressen támogatókat magasabb körökben. Örömmel meghallgatnák a koncepcióját. Töltse a mai estéjét egy barátjával!

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: